Veel gestelde vragen

Begrijpelijk dat je eerst meer wil weten voordat je aan jouw training zakelijk bloggen begint. De meest gestelde vragen vind je op deze pagina. Staat jouw vraag er niet bij? Bel me dan gewoon, ik help je met plezier.

Is deze training geschikt voor mij?

Deze training is geschikt als je ZZP’er bent en meer klanten wil voor je bedrijf. Je wil gaan bloggen, maar weet alleen niet hoe je dat aanpakt. Deze training is ook geschikt voor ZZP’ers die al bloggen voor hun bedrijf, maar geen of te weinig resultaat zien.

Hoe werkt de training?

Na een korte inleiding geef ik je in iedere module achtergrondinformatie en context bij het hoe, wat en waarom van bloggen. Verder zijn er opdrachten die je voor jezelf kunt uitwerken. Je krijgt van mij een structuur waarmee je gericht blogs schrijft waar jouw doelgroep op zit te wachten. De beste garantie voor effect!

Is het makkelijk om de training te volgen?

Ja, de training is heel makkelijk te volgen. Je hoeft niets te downloaden of te installeren. Je kunt gewoon op de website inloggen en dan kun je direct beginnen. Daarna ga je steeds verder vanaf het punt waar je gebleven bent met de training. Je kunt de training het handigst volgen vanaf je computer.

Wanneer begint de training?

Direct nadat je betaald hebt kun je met de training beginnen. De training is volledig online, je kunt hem volgen op momenten dat het jou uitkomt.

Wat biedt deze training precies en wat zijn de voordelen?

Je leert hoe jij je doelgroep enthousiast maakt voor jouw product of dienst. Met een goed geschreven blog overtuig je ze van jouw kennis en professionaliteit. In deze blog training leer je hoe je dat doet. Voordeel is dat je de training kunt volgen wanneer het jou uitkomt. En natuurlijk dat jouw goed geschreven blogs volgers en klanten gaan opleveren.

Hoe helpt de training mij?

Deze training zakelijk bloggen is een online cursus van 7 modules. Je leert hoe je blogs schrijft waarmee je meer bezoekers, volgers en klanten krijgt. Iedere module bestaat uit informatie, opdrachten en veel praktische tips op basis van mijn ervaring. Je krijgt ook een uitgebreid stappenplan waarmee je een blog kunt opbouwen. De training is volledig online. Je kunt hem in je eigen tempo volgen op een moment dat het jou uitkomt.

Hoeveel kost de training?

De training is er in 3 varianten. De training is hetzelfde, maar het aantal blogs waar je feedback op kunt krijgen verschilt. Met meer feedback kun je de kwaliteit van je blogs nóg verder verbeteren.

  • De training brons met feedback op 1 blog kost € 216,- incl. btw
  • De training zilver met feedback op 5 blogs kost € 302,50 incl. btw
  • De training goud met feedback op 10 blogs kost € 363,- incl. btw

Kan ik de training eerst uitproberen?

Dat is helaas niet mogelijk. Heb je nog vragen die hier niet bij staan? Bel me dan gewoon even. Ik help je graag.

Hoe kan ik betalen?

Op dit moment kun je betalen via PayPal. Op termijn wordt ook betaling via Ideal mogelijk.

Kan ik vragen stellen tijdens de training?

Natuurlijk! Stuur je mail naar info@jacomienschrijft.nl en ik antwoord je binnen 2 dagen. Tijdens drukke weken kan het iets langer duren.

Hoe kan ik de training bestellen?

Bestellen gaat net zoals ieder andere online bestelling. Je kunt betalen met PayPal. Direct nadat je hebt betaald ontvang je een e-mail met de link naar de cursus en je inloggegevens.

Tekst laten schrijven

bevlogen ondernemer
Voor jou is tekst de belangrijkste aanjager van je omzet. Dus laat ik helder en overtuigend zien wat jij voor je doelgroep kunt betekenen. Met de antwoorden waar jouw doelgroep op wacht. Dat werkt!

zorgorganisatie
Je kunt niet zonder het vertrouwen van cliënten én mantelzorgers. Dat vraagt om duidelijke, zorgvuldige communicatie met oog voor gevoeligheden. Met mijn ervaring schrijf ik die als geen ander.

Ervaringen van mijn opdrachtgevers

Irmgard Nieuwenhuis, inc.partners

Jacomien heeft recent onze nieuwe webtekst geschreven. Op een erg prettige manier zijn we de zoektocht aangegaan naar het vinden van de juiste toon en insteek. Wat we wilden was namelijk nog niet zo gemakkelijk. In een korte tekst spitsvondig bij onze klanten de vinger op de zere plek leggen om hen vervolgens snel en doeltreffend de oplossing te bieden. Los van het feit dat de tekst precies is geworden wat we hadden gehoopt heeft het ons, gaandeweg het proces, geholpen om onze zaken nog scherper in het vizier te krijgen. Voor ons is dat, naast de kundig geschreven tekst, een extra reden om vaker met Jacomien te gaan werken!

Anouk ter Keurs , Zorgboerderij De Korenschoof

Jacomien heeft ons bedrijf fantastisch geadviseerd toen De Korenschoof veel media-aandacht kreeg. Zij realiseerde in korte tijd een samenwerking waarmee onze website volledig vernieuwd werd. Wij vragen Jacomien regelmatig advies over onze berichtgeving. Zij sluit met haar teksten feilloos aan op de doelgroep, verplaatst zich uitstekend in haar opdrachtgever, werkt snel en denkt proactief mee.

Marike Willems, Landelijk Bureau EMB Nederland

Voor het project Meervoudig Ondersteund Pubers waren we op zoek naar een tekstschrijver die op hele korte termijn teksten voor ons kon schrijven. Jacomien voldeed volledig aan ons profiel. Een tekstschrijver die in heldere, duidelijke taal uiteenzet waar het om gaat. Vanuit haar professionaliteit én eigen ervaringsdeskundigheid wist ze steeds de juiste snaar te raken en ook de wat gevoeligere onderwerpen op de juiste manier te verwoorden. En dat alles in een heel prettig, open contact. Bedankt Jacomien!

Gea Overweg en Jaap Boersma, Het 8e Werk

Jacomien weet een sterk verhaal een nog veel sterkere vertaalslag te geven waardoor het compact en doeltreffend gecommuniceerd wordt. Ze heeft ons super geholpen met de productie van onze website www.het8stewerk.nl.  Ze kan goed onderscheid maken tussen de must-haves en de nice-to-haves in de tekst die vaak het verhaal vertroebelen. Een echte aanrader dus.

Nan Rosens, Rosens Media

Jacomien schrijft goed en puntig blogs, die helder, met humor en indringend het ingewikkelde leven met een meervoudig beperkt kind beschrijven. Als je dat in aantrekkelijk, licht en begrijpelijk taalgebruik kunt vatten, kun je schrijven. Voor mij aanleiding om de film ‘Zorg om Daan’ te maken. Die laat zien hoezeer Jacomien het leven weet te verwoorden. Met haar nuchterheid, kritische blik en opgewektheid is zij voor opdrachtgevers een feest om mee te werken.

Frenk en Daniëlle, DNF-Style Fotografie

Na een intensieve samenwerking met Jacomien zijn wij zeer tevreden! Zij herschreef onze informatiemail voor klanten. Het contact met Jacomien was goed, zij toverde onze eigen inbreng om in woorden. Wij waren behoorlijk kritisch en vonden ook daar de kracht van Jacomien. Dat geduld… super!

Els Jonker, Jeugdarts en Ambassadeur Jonge Mantelzorgers

Jacomien en ik geven presentaties en workshops voor mantelzorgers (ouders, broertjes en zusjes) over de impact van ziekte en intensieve zorg op een gezin. De voorbereiding en uitvoering zijn een groot genoegen door haar kritisch, logisch denken en helder, verbindend taalgebruik. Dat in combinatie met het vermogen echt te luisteren en oprechte nieuwsgierigheid naar de bedoelingen van de ander. Ik dacht dat ik niet al te veel professionele taal gebruikte, maar de taal van Jacomien leerde mij anders.

Simone van Heck, Zuiver Schoonmaakopleidingen

Heel knap hoe Jacomien ook in een voor haar minder bekende branche, de juiste toon weet te vinden voor onze bedrijfsblogs. Precíes de toon waar we naar op zoek waren. Bovendien is het prettig samenwerken: helder in haar communicatie, positief én snel. Jacomien is een echte aanrader als je op zoek bent naar iemand die goed luistert en zich werkelijk verdiept in wat je wilt vertellen!

Stephanie Supprian, Diëtistenpraktijk Salus

Jacomien weet teksten zo neer te zetten dat ze de lezer persoonlijk raken. Sinds haar teksten op mijn website staan hoor ik van veel meer mensen hoe de site hen aansprak. Dat was voor hen de reden om contact met mij op te nemen. Reden voor mij om meer teksten door Jacomien te laten (her)schrijven.