Voor De Weerd Uitvaartverzorging schreef Jacomien dit persbericht over een nieuw en uniek uitvaartarrangement.

Uniek uitvaartarrangement
Belangrijke familiegebeurtenissen zoals bruiloften en feesten vieren mensen op een manier die bij hen past. Variërend van groots tot klein en intiem. Dat geldt ook voor een uitvaart. “Hoe de nabestaanden van de overledene het afscheid vormgeven verschilt en is heel persoonlijk. Maar het moet in ieder geval waardevol zijn.” Aan het woord is Bas de Weerd van De Weerd Uitvaartverzorging uit Wijhe. “Ik zie steeds vaker dat mensen behoefte hebben aan een intiem afscheid in kleine kring. Een goed verzorgd afscheid in een persoonlijke, warme sfeer met mensen om je heen die er toe doen. Mensen die de overledene goed gekend hebben en van betekenis zijn geweest.”

Samenwerking
Bert Roetert is gastheer van Nieuw Roeterts Hof en Brasserie Zonnig. Hij werkt sinds enkele jaren regelmatig samen met Bas de Weerd. Bas kiest bij een afscheid in kleine kring vaak voor Nieuw Roetertshof.  Bas: “Bij Bert is het altijd goed verzorgd. Ik kan mijn clientèle daar met een gerust hart onderbrengen. Het is een sfeervolle en keurige locatie. Bovendien levert Bert goede kwaliteit en een perfecte hoffelijkheid.” De fijne samenwerking tussen Bert en Bas heeft geleid tot een compleet verzorgd arrangement: een uitvaart inclusief gebruik van Nieuw Roeterts Hof, geheel verzorgd inclusief consumpties voor één vast bedrag. Bas: “Dat klinkt misschien exclusief, maar dat is het niet. Ik vind het belangrijk dat een passend, waardevol afscheid bereikbaar is voor iedereen.”

Het uitvaartarrangement
Wat moeten mensen zich voorstellen bij jullie uitvaartarrangement? Bert: “Onze dienstverlening bestaat uit een afscheidsceremonie in restaurant Nieuw Roeterts Hof tot een groepsgrootte van vijftig personen. Wij ontvangen de mensen met een koffiebuffet waar ze elkaar even kunnen ontmoeten. Aansluitend is in ons restaurant de uitvaartceremonie in een informele sfeer. Daarna begeleiden de naaste familieleden hun dierbare naar het crematorium of de begraafplaats. De andere gasten blijven in de tussentijd goed verzorgd achter in ons restaurant. Zodra de naaste familie terugkeert naar Nieuw Roetertshof is er ruimte voor een informeel samenzijn.” Bas: “Nabestaanden kunnen rekenen op een geheel verzorgde uitvaart. Kort samengevat betekent dat mijn persoonlijke begeleiding van begin tot eind, de laatste zorg voor en opbaring van de overledene, rouwkaarten inclusief verzending, een eenvoudige maar nette uitvaartkist, een rouwauto op de dag van uitvaart en de crematie of begrafenis van de overledene.

Uniek
Bas: “Onze samenwerking in wederzijds vertrouwen vormt een solide basis voor dit arrangement. Wat het uniek maakt is de sfeervolle locatie, de kwalitatief goede keuken van Nieuw Roetertshof en dat de volledige uitvaart wordt georganiseerd voor één vast bedrag. Vanzelfsprekend is er binnen ons arrangement ruimte en aandacht voor andere wensen. In overleg is er veel mogelijk.”

Meer informatie?
Bas de Weerd Uitvaartverzorging. Telefoonnummer 06 53 18 31 18

Terug naar het overzicht