Documentaire zorg om Daan

Tarieven

Tekstschrijven is een vak. Op basis van kennis en ervaring zet ik jouw boodschap creatief en doeltreffend om in een logisch, begrijpelijk verhaal. Doelgerichte communicatie, afgestemd op jouw doelgroep en het medium dat je gebruikt. De juiste tone of voice (schrijfstijl) is de manier waarop je als bedrijf of organiatie de doelgroep aanspreekt. Die moet passen bij identiteit en kernwaarden.

Helder en eerlijk zakendoen

Ik houd van helder en eerlijk zakendoen, mijn factuur mag nooit een vervelende verrassing zijn. Zodra ik weet wat de opdracht precies inhoudt krijg je daarom van mij een heldere offerte. Daarin staat ook wat ik van jou nodig heb om de opdracht te realiseren. Vooraf hebben we samen een reële deadline vastgesteld. Soms is het aantal uren niet exact in te schatten, dan vermeld ik een marge op mijn offerte. Goed om te weten; Ik houd je tijdens het schrijfproces op de hoogte zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

 

Investering op maat

Omdat iedere organisatie en opdracht anders is zijn al mijn offertes zijn op maat. Wil je graag webtekst, een interviewartikel, blogs of nieuwsbrieven? En is je opdracht eenmalig of wekelijks? Hoeveel research vraagt dat van mij en wat is je gewenste deadline?

Je investering hangt dus onder andere af van:

  • De voorbereidingstijd die ik nodig heb (gesprekken, interviews)
  • Analyse van bestaande tekst of website
  • De complexiteit van je bedrijf of opdracht
  • Het aantal pagina’s
  • De tijd die ik nodig heb voor verwerking van je feedback
  • De deadline (ik ben flexibel, maar ik kan niet toveren)

Natuurlijk is een kennismakingsgesprek altijd gratis. Mijn marktconforme uurtarief is € 85,- exclusief BTW, je ontvangt de investering voor jouw specifieke opdracht in een offerte op maat.

Prepaid urenkaart

Voor grote opdrachten maak ik altijd een offerte. Maar als je regelmatig een professionele tekstschrijver nodig hebt voor kleinere klussen is mijn prepaid urenkaart een voordelige optie. Daarmee koop je vooraf een vast aantal uren schrijfwerk in tegen een lager uurtarief. Na iedere opdracht krijg je van mij een overzicht hoeveel uren/minuten je nog over hebt. Je knipkaart betaal je vooraf en hij is drie maanden geldig. Daarna vervalt je tegoed.

Varianten

5 uur/300 minuten                € 400,- (normaal € 425,-)

10 uur/600 minuten              € 800,- (normaal € 850,-)

15 uur/900 minuten              € 1200,- (normaal € 1275,-)

Bedragen zijn exclusief BTW en eventuele gereden kilometers à € 0,35

Jacomien Wolfkamp

Twelloseweg 107
7396 BM Terwolde

info@jacomienschrijft.nl
T 06 539 64 931

Op dit moment werk ik aan

een brochure over psychosociale zorg in de kinderrevalidatie - CP Nederland

een project van 12 thema’s over het leven van volwassenen met cerebrale parese - CP Nederland

de InterCom, online kwartaalmagazine over bouw en milieu - InterGarant Groep

een interview met een bijzondere cliëntondersteuner en een gezin - Pilot 5

Ervaringen van mijn opdrachtgevers

Nan Rosens, Rosens Media

Jacomien schrijft goed en puntig blogs, die helder, met humor en indringend het ingewikkelde leven met een meervoudig beperkt kind beschrijven. Als je dat in aantrekkelijk, licht en begrijpelijk taalgebruik kunt vatten, kun je schrijven. Voor mij aanleiding om de film ‘Zorg om Daan’ te maken. Die laat zien hoezeer Jacomien het leven weet te verwoorden. Met haar nuchterheid, kritische blik en opgewektheid is zij voor opdrachtgevers een feest om mee te werken.

Els Jonker, Jeugdarts en Ambassadeur Jonge Mantelzorgers

Jacomien en ik geven presentaties en workshops voor mantelzorgers (ouders, broertjes en zusjes) over de impact van ziekte en intensieve zorg op een gezin. De voorbereiding en uitvoering zijn een groot genoegen door haar kritisch, logisch denken en helder, verbindend taalgebruik. Dat in combinatie met het vermogen echt te luisteren en oprechte nieuwsgierigheid naar de bedoelingen van de ander. Ik dacht dat ik niet al te veel professionele taal gebruikte, maar de taal van Jacomien leerde mij anders.

Anouk ter Keurs , Zorgboerderij De Korenschoof

Jacomien heeft ons bedrijf fantastisch geadviseerd toen De Korenschoof veel media-aandacht kreeg. Zij realiseerde in korte tijd een samenwerking waarmee onze website volledig vernieuwd werd. Wij vragen Jacomien regelmatig advies over onze berichtgeving. Zij sluit met haar teksten feilloos aan op de doelgroep, verplaatst zich uitstekend in haar opdrachtgever, werkt snel en denkt proactief mee.

Gea Overweg en Jaap Boersma, Het 8e Werk

Jacomien weet een sterk verhaal een nog veel sterkere vertaalslag te geven waardoor het compact en doeltreffend gecommuniceerd wordt. Ze heeft ons super geholpen met de productie van onze website www.het8stewerk.nl.  Ze kan goed onderscheid maken tussen de must-haves en de nice-to-haves in de tekst die vaak het verhaal vertroebelen. Een echte aanrader dus.

Irmgard Nieuwenhuis, inc.partners

Jacomien heeft recent onze nieuwe webtekst geschreven. Op een erg prettige manier zijn we de zoektocht aangegaan naar het vinden van de juiste toon en insteek. Wat we wilden was namelijk nog niet zo gemakkelijk. In een korte tekst spitsvondig bij onze klanten de vinger op de zere plek leggen om hen vervolgens snel en doeltreffend de oplossing te bieden. Los van het feit dat de tekst precies is geworden wat we hadden gehoopt heeft het ons, gaandeweg het proces, geholpen om onze zaken nog scherper in het vizier te krijgen. Voor ons is dat, naast de kundig geschreven tekst, een extra reden om vaker met Jacomien te gaan werken!

Frenk en Daniëlle, DNF-Style Fotografie

Na een intensieve samenwerking met Jacomien zijn wij zeer tevreden! Zij herschreef onze informatiemail voor klanten. Het contact met Jacomien was goed, zij toverde onze eigen inbreng om in woorden. Wij waren behoorlijk kritisch en vonden ook daar de kracht van Jacomien. Dat geduld… super!

Marike Willems, Landelijk Bureau EMB Nederland

Voor het project Meervoudig Ondersteund Pubers waren we op zoek naar een tekstschrijver die op hele korte termijn teksten voor ons kon schrijven. Jacomien voldeed volledig aan ons profiel. Een tekstschrijver die in heldere, duidelijke taal uiteenzet waar het om gaat. Vanuit haar professionaliteit én eigen ervaringsdeskundigheid wist ze steeds de juiste snaar te raken en ook de wat gevoeligere onderwerpen op de juiste manier te verwoorden. En dat alles in een heel prettig, open contact. Bedankt Jacomien!

Simone van Heck, Zuiver Schoonmaakopleidingen

Heel knap hoe Jacomien ook in een voor haar minder bekende branche, de juiste toon weet te vinden voor onze bedrijfsblogs. Precíes de toon waar we naar op zoek waren. Bovendien is het prettig samenwerken: helder in haar communicatie, positief én snel. Jacomien is een echte aanrader als je op zoek bent naar iemand die goed luistert en zich werkelijk verdiept in wat je wilt vertellen!

Stephanie Supprian, Diëtistenpraktijk Salus

Jacomien weet teksten zo neer te zetten dat ze de lezer persoonlijk raken. Sinds haar teksten op mijn website staan hoor ik van veel meer mensen hoe de site hen aansprak. Dat was voor hen de reden om contact met mij op te nemen. Reden voor mij om meer teksten door Jacomien te laten (her)schrijven.