Online communicatie

Online communicatie is communicatie via internet. Die moet aan specifieke eisen voldoen omdat mensen online anders lezen. Een professionele tekst vergroot je bereik,  maakt je vindbaar voor je doelgroep en biedt je interactie met (potentiële) klanten. Zo bouw je op basis van vertrouwen aan een langdurige relatie.

Meer nodig dan tekst? Ook dan kan ik je helpen want ik ben partner van TINCUP. Een kwaliteitsteam met twaalf creatieve professionals in identiteit en zichtbaarheid. Je kunt voor het hele traject bij ons terecht. Van marketingstrategie tot concept, websitebouw, tekst, fotografie, film, coaching en events.

Webtekst

Een goede website zorgt voor omzet en werkt vierentwintig uur per dag als je visitekaartje. Dat lukt alleen als jouw doelgroep zich aangesproken voelt en binnen 5 seconden begrijpt wat jouw boodschap is. Daar help ik je graag bij. Ik verwoord jouw identiteit in een passende stijl. Wie je bent, wat je kunt en vooral wat mensen daaraan hebben. Complex bedrijf? Geen punt. Ik ben een kei in informatie analyse en kan ingewikkelde onderwerpen eenvoudig vertalen. Leesbaar en begrijpelijk voor iedereen. 

Bedrijfsblog abonnement

Met een aansprekend bedrijfsblog blijf je in beeld bij je doelgroep. Mensen zien wat je bezighoudt, dat je je vak verstaat en dat vergroot hun vertrouwen. Een bedrijfsblog is eenvoudiger dan het misschien lijkt. Vertel of mail mij gewoon over je dagelijkse praktijk, dingen die je opvallen in je vak en wat je hebt kunnen betekenen voor een klant. Daarna schrijf ik jouw blog alsof je het zelf vertelt. Serieus waar dat moet en met een knipoog waar dat mag. Inclusief contentplanning voor een jaar. Het resultaat mag er zijn! Denk aan nieuwe leads, meer klanten, meer conversie en een hogere omzet.  Een bedrijfsblog abonnement betekent voor jou bloggen zonder pijn in je buik én tijd voor je core business.

Interview

Zakelijke onderwerpen komen tot leven met de kracht van persoonlijke verhalen. Goede interview artikelen  geven betekenis aan je bedrijf en dragen bij aan je professionele uitstraling. Ze verbinden, inspireren en brengen mensen in beweging. Mijn oprechte interesse in mensen maakt ieder gesprek de moeite waard. Van directie, klanten, medewerkers en grondleggers van bedrijven tot bewoners van een zorginstelling. 

Storytelling

Met storytelling laat ik zien wie de mens is achter jouw bedrijf. Je drijfveren, je start als ondernemer en je ontwikkeling daarna. Ik laat zien waar je in gelooft en waarin jij het verschil maakt. Jouw persoonlijke verhaal geeft je bedrijf een gezicht en maakt het menselijk. Dat onderscheidt je van de rest. Mensen worden geraakt op emotioneel niveau. Daardoor voelen ze zich verbonden met jouw bedrijf.

Sociale media

Ook op zakelijke sociale media is een goed verhaal onmisbaar. Aansprekende tekst levert je namelijk meer interactie, volgers en fans op. Ik breng lijn in je berichten met een logische opbouw. Zo maak ik jouw bedrijf herkenbaar voor je doelgroep. 

 

Jacomien Wolfkamp

Twelloseweg 107
7396 BM Terwolde

info@jacomienschrijft.nl
T 06 539 64 931

Ook meer conversie?

Met een bedrijfsblog abonnement blog je zonder pijn in je buik.

Is jouw webtekst wel Google proof?

Met een vakkundig geschreven webtekst laat je geen omzet liggen. In mijn APK controleer ik op acht criteria of je goed zit en vertaal dat in een Keuringsrapport met reparatie- en adviespunten. Doe je omzet een plezier!

Ervaringen van mijn opdrachtgevers

Stephanie Supprian, Diëtistenpraktijk Salus

Jacomien weet teksten zo neer te zetten dat ze de lezer persoonlijk raken. Sinds haar teksten op mijn website staan hoor ik van veel meer mensen hoe de site hen aansprak. Dat was voor hen de reden om contact met mij op te nemen. Reden voor mij om meer teksten door Jacomien te laten (her)schrijven.

Gea Overweg en Jaap Boersma, Het 8e Werk

Jacomien weet een sterk verhaal een nog veel sterkere vertaalslag te geven waardoor het compact en doeltreffend gecommuniceerd wordt. Ze heeft ons super geholpen met de productie van onze website www.het8stewerk.nl.  Ze kan goed onderscheid maken tussen de must-haves en de nice-to-haves in de tekst die vaak het verhaal vertroebelen. Een echte aanrader dus.

Simone van Heck, Zuiver Schoonmaakopleidingen

Heel knap hoe Jacomien ook in een voor haar minder bekende branche, de juiste toon weet te vinden voor onze bedrijfsblogs. Precíes de toon waar we naar op zoek waren. Bovendien is het prettig samenwerken: helder in haar communicatie, positief én snel. Jacomien is een echte aanrader als je op zoek bent naar iemand die goed luistert en zich werkelijk verdiept in wat je wilt vertellen!

Irmgard Nieuwenhuis, inc.partners

Jacomien heeft recent onze nieuwe webtekst geschreven. Op een erg prettige manier zijn we de zoektocht aangegaan naar het vinden van de juiste toon en insteek. Wat we wilden was namelijk nog niet zo gemakkelijk. In een korte tekst spitsvondig bij onze klanten de vinger op de zere plek leggen om hen vervolgens snel en doeltreffend de oplossing te bieden. Los van het feit dat de tekst precies is geworden wat we hadden gehoopt heeft het ons, gaandeweg het proces, geholpen om onze zaken nog scherper in het vizier te krijgen. Voor ons is dat, naast de kundig geschreven tekst, een extra reden om vaker met Jacomien te gaan werken!

Nan Rosens, Rosens Media

Jacomien schrijft goed en puntig blogs, die helder, met humor en indringend het ingewikkelde leven met een meervoudig beperkt kind beschrijven. Als je dat in aantrekkelijk, licht en begrijpelijk taalgebruik kunt vatten, kun je schrijven. Voor mij aanleiding om de film ‘Zorg om Daan’ te maken. Die laat zien hoezeer Jacomien het leven weet te verwoorden. Met haar nuchterheid, kritische blik en opgewektheid is zij voor opdrachtgevers een feest om mee te werken.

Anouk ter Keurs , Zorgboerderij De Korenschoof

Jacomien heeft ons bedrijf fantastisch geadviseerd toen De Korenschoof veel media-aandacht kreeg. Zij realiseerde in korte tijd een samenwerking waarmee onze website volledig vernieuwd werd. Wij vragen Jacomien regelmatig advies over onze berichtgeving. Zij sluit met haar teksten feilloos aan op de doelgroep, verplaatst zich uitstekend in haar opdrachtgever, werkt snel en denkt proactief mee.

Frenk en Daniëlle, DNF-Style Fotografie

Na een intensieve samenwerking met Jacomien zijn wij zeer tevreden! Zij herschreef onze informatiemail voor klanten. Het contact met Jacomien was goed, zij toverde onze eigen inbreng om in woorden. Wij waren behoorlijk kritisch en vonden ook daar de kracht van Jacomien. Dat geduld… super!

Els Jonker, Jeugdarts en Ambassadeur Jonge Mantelzorgers

Jacomien en ik geven presentaties en workshops voor mantelzorgers (ouders, broertjes en zusjes) over de impact van ziekte en intensieve zorg op een gezin. De voorbereiding en uitvoering zijn een groot genoegen door haar kritisch, logisch denken en helder, verbindend taalgebruik. Dat in combinatie met het vermogen echt te luisteren en oprechte nieuwsgierigheid naar de bedoelingen van de ander. Ik dacht dat ik niet al te veel professionele taal gebruikte, maar de taal van Jacomien leerde mij anders.

Marike Willems, Landelijk Bureau EMB Nederland

Voor het project Meervoudig Ondersteund Pubers waren we op zoek naar een tekstschrijver die op hele korte termijn teksten voor ons kon schrijven. Jacomien voldeed volledig aan ons profiel. Een tekstschrijver die in heldere, duidelijke taal uiteenzet waar het om gaat. Vanuit haar professionaliteit én eigen ervaringsdeskundigheid wist ze steeds de juiste snaar te raken en ook de wat gevoeligere onderwerpen op de juiste manier te verwoorden. En dat alles in een heel prettig, open contact. Bedankt Jacomien!