Een rondje ‘Meest gestelde vragen’

door | feb 24, 2021 | Blogs

Regelmatig vragen ondernemers mij wat ik precies voor ze kan doen en hoe dat nu werkt als ze een tekstschrijver inhuren. Daarom vandaag een rondje ‘Meest gestelde vragen aan Jacomien Schrijft’.

 

Is het niet gek om mijn teksten uit te besteden?

Nee hoor, dat is het echt niet. Veel bedrijven en organisaties geven schrijfwerk uit handen omdat ze het lastig vinden om zelf goed te schrijven over hun eigen bedrijf, diensten en mensen of er geen tijd voor hebben.

Hoe weet ik of je schrijft wat bij mijn bedrijf past?

Kijk, dat is nu mijn vak! Allereerst bekijk ik je website en eventuele andere informatie over je bedrijf. Daarna stel ik je in een persoonlijk gesprek veel vragen. Dat geeft mij een goede indruk van je bedrijfsidentiteit en de sfeer. Verder spreken we vooraf je wensen goed door. De ‘tone of voice’ waarop jij met je klanten en relaties wil communiceren is daarbij een hele belangrijke. Die moet precies aansluiten op jouw identiteit.

Welke soorten tekst schrijf je?

Dat varieert, er is veel mogelijk. Ik schrijf zowel online als offline teksten. Op dit moment schrijf ik interviews, websiteteksten, LinkedIn posts, brochures en online magazines. Heb je meer nodig dan tekst? Dat kan ook! Ik ben partner van TINCUP Twaalf topspecialisten in branding en profilering.

Wie zijn jouw opdrachtgevers?

Ik werk veel voor MKB bedrijven, webbouwers, marketingbureaus en zorgorganisaties.

Wat is je tarief?

Iedere opdracht is anders en ik vind dat elke klant recht heeft op mijn volle aandacht. Daarom maak ik voor iedere opdracht een offerte op maat met een totaalprijs, gebaseerd op mijn uurtarief. Voor een blogabonnement reken ik een voordelige vaste prijs.

Hoe werkt het als ik jou wil inhuren?

Als we een klik hebben en met elkaar in zee gaan ontvang je van mij een offerte op maat. In goed overleg stellen we een deadline vast. Ga je akkoord met mijn offerte dan mail ik je mijn planning en begin met schrijven. Je kunt erop rekenen dat ik me aan de afgesproken planning houd. Mocht er toch een kink in de kabel komen dan neem ik tijdig contact op. Verder krijg je van iedere tekst natuurlijk eerst een concept waarop je feedback kunt geven. Daarna volgt pas de eindversie. Kwaliteit staat bij mij altijd voorop!

Meer vragen? Geen punt! Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen. 

 

0 reacties

Jacomien Wolfkamp

Twelloseweg 107
7396 BM Terwolde

info@jacomienschrijft.nl
T 06 539 64 931