Buikpijn? Bel een tekstschrijver!

door | feb 14, 2022 | Blogs, Blogs MKB

Grappig is dat hè? Thuis in de privésfeer worden de gezinstaken meestal verdeeld. Maar als je ondernemer bent ‘moet’ je ineens alles zelf doen. Daarmee bedoel ik de ondernemerstaken die je er gratis bij krijgt. Denk aan marketing, je financiële administratie, je website, klantcontact, mailen en natuurlijk teksten schrijven voor van alles en nog wat.

Alles zelf doen

Veel ondernemers doen het liefst alles zelf en dat begrijp ik. Zelf heb ik dat ook heel lang gedaan. Dat kon ook makkelijk, ik had er toen tijd genoeg voor omdat mijn facturabele uren nog niet in de buurt kwamen van alle onbetaalde uren. Gelukkig ziet dat er nu heel anders uit. Maar dat betekent ook dat ik heel goed moet plannen.

Niet meer klungelen

Ik kan het me echt niet meer veroorloven om een paar uur te klungelen met dingen waar ik helemaal niet goed in ben. Dus besteed ik dat nu uit. En ik kan je vertellen dat lucht lekker op! Het gaat sneller, bespaart mij tijd en het wordt nog beter ook. Inmiddels voel ik me daar heel goed bij.

Freelance tekstschrijver tegen buikpijn

Gisteren werd ik gebeld door twee verschillende ondernemers met exact hetzelfde probleem. Ze hadden allebei pijn in hun buik over teksten die ze moeten schrijven. Ze worstelden ermee, het lukte ze gewoon niet goed. Na een goed gesprek had ik twee blije en opgeluchte mensen op één dag! Mooi toch. Een tekstschrijver bellen helpt dus óók goed tegen buikpijn. 😉

0 reacties