Via Natura is een bijzondere dierenwinkel met natuurlijke voeding voor hond en kat. Zij vroegen mij om een basistekst die kort en goed weergeeft wie ze zijn en wat ze doen. Deze tekst wordt zowel gebruikt voor de homepage van hun website als voor brochures en andere communicatie. 

Natuurlijke voeding
Honden en katten zijn van nature vleeseters. Via Natura blijft zo dicht mogelijk bij de natuur. Wij bieden het grootste assortiment natuurlijke voeding met een hoog vleesgehalte. Zonder toevoegingen, dus geen onnatuurlijke conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen. Verkrijgbaar in de vormen rauw, blik en brok. Via Natura geeft jouw dier een natuurlijk voedingsadvies op maat. Ook bij bijzondere wensen zoals dieetvoeding. Het effect? Een glanzende vacht, verbeterde weerstand, toename van energie en een betere conditie. Kortom, een gezond en fit dier.

Service en expertise
Wij hebben uitgebreide vakkennis van natuurlijke voeding en natuurlijke diergeneeswijzen. Bovendien werkt Via Natura nauw samen met andere professionals. Denk bijvoorbeeld aan een hondengedragsspecialist, dierenarts en hondentrimmer. Daarom kun je bij ons altijd rekenen op een compleet advies. Speciaal voor jouw dier.

Uniek totaalassortiment
Via Natura heeft alles in huis voor de complete verzorging van hond en kat. Van mand tot voerbak tot speelgoed.
Via Natura is ook een natuurlijke dierdrogist.

Contact
Dorpstraat 40, Beekbergen. Gratis parkeren
Tel. 055 – 843 0743
www.via-natura.nl (inclusief webwinkel)

Terug naar het overzicht