Zorg & Jacomien = uniek
Jacomien beschikt over de unieke combinatie van schrijftalent en kennis van de zorg. Ik weet uit eigen ervaring wat mensen zoeken en dus ook waarmee Zorg zich kan profileren. Met de juiste woorden laat ik in één oogopslag zien waar jouw organisatie voor staat.

Denk bijvoorbeeld aan vernieuwing van het zorgaanbod, de opening van een zorgwoning of specifieke zorg waarmee jouw organisatie zich wil profileren. Leverbaar in alle vormen zoals website, brochure, vacaturetekst, nieuwsbrief of persbericht. Maar ook de juiste communicatie met familieleden van cliënten.

Voor bijpassende sfeerfoto’s werk ik samen met fotograaf Ellen Pitlo. Wij hebben allebei een warm hart voor de Zorg.
Dat voel je en dat zie je!

Jacomien beschikt over een uitgebreid netwerk binnen de zorg. Ik geef gastcolleges aan kinderverpleegkundigen en samen met een GGD arts presentaties over de impact van ziekte en zorg op het gezin. In 2018 lever ik mijn bijdrage aan een jubileumcongres voor kinderartsen. En ken je de documentaire ‘Zorg om Daan’ over ons gezin? Daarvoor schreef ik een groot deel van de teksten en quotes. ‘Zorg om Daan’ werd uitgezonden op 28 november 2016 via KRO-NCRV 2Doc.

Ook in één oogopslag laten zien waar jouw zorgorganisatie voor staat?
Neem contact op, dan gaan we om tafel.

Hoe werkt Jacomien?