De kracht van jouw bedrijf in één oogopslag!     
Een goede tekst raakt de emotie van de lezer, dat geldt zowel online als offline. En dat lukt alleen met de juiste tekstsfeer, benadering en toon. Daarom is schrijven een vak. Jacomien Schrijft alle soorten tekst. Betrouwbaar, toegankelijk en snel. Of het nu om een brochure, webtekst of interview gaat, Jacomien Schrijft raak.

Websites
Tekst is voor een website net zo belangrijk als een goed ontwerp en dito foto’s. Als je dat professioneel aanpakt word je gevonden en gelezen. Anders niet. Een websitebezoeker moet binnen tien seconden vinden wat hij zoekt. Dat staat of valt dus met een goede tekst. Natuurlijk weet je als ondernemer heel goed wie je bent en wat je doet. Maar een pakkende tekst schrijven valt nog best tegen. Ieder zijn vak, dus vraag je Jacomien. Ik kijk met een heldere blik van buitenaf en maak jouw identiteit en bedrijfsvisie meteen zichtbaar.

Na een grondige intake ga ik aan de slag. Mijn tekst moet namelijk naadloos passen bij jouw identiteit. Met de juiste woorden en de beste argumenten laat ik die naar voren komen. Ik schrijf met het oog op de lezer, dat maakt een website goed vindbaar.

Jacomien Schrijft van alles. Denk bijvoorbeeld aan:
* Bedrijfsblogs
* Persberichten
* Brochures
* Vacatureteksten
* Columns
* Interviews
* Teksten voor Sociale media

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Hoe werkt Jacomien?