Van verhaaltjes en gedichtjes op de basisschool tot plannen van aanpak op mijn werk. Gevolgd door mijn veel gelezen online blogs. Eigenlijk schrijf ik al mijn hele leven. Daarom twijfelde ik geen moment toen ik de keuze had. Geslaagd met het cijfer 9,9 voor de opleiding copywriter werd Jacomien Schrijft geboren. Authentiek, betrokken en integer. Dat kenmerkt mijn persoon en werkwijze. Ik ga echt voor de inhoud en word blij van de lichtjes in de ogen van bevlogen, gedreven mensen. Ik schrijf over hun drijfveren en vind de juiste woorden die recht doen aan hun verhaal. Helder, overzichtelijk en begrijpelijk voor iedereen.

Specialisatie Zorg
Voor de Zorg voeg ik vanuit persoonlijke ervaring een extra dimensie toe. Het verzorgen, begeleiden en opvoeden van onze ernstig meervoudig gehandicapte zoon Daan (16) is het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan. Dat heeft mij als mens blijvend gevormd. Door die levenservaring positief te gebruiken maak ik het verschil. Communicatie in de zorg gaat vrijwel altijd over emotie, daarom is het zo belangrijk daarbij aan te sluiten. Op basis van mijn kennis en ervaring ondersteun ik zorginstellingen in hun communicatie met mantelzorgers.

Inmiddels ben ik een expert met persoonlijke ervaring in én werkzaamheden voor de zorg. Altijd positief kritisch. Bekend om het onder woorden kunnen brengen van emoties, maar in staat om voldoende afstand te houden. Bovendien gewaardeerd om mijn gastcolleges, presentaties, blogs en de documentaire ‘Zorg om Daan’ over mijn gezin.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel 06 539 64 931 of mail naar info@jacomienschrijft.nl 

AVG? Je privacy is bij (-]acomien Schrijft goed geregeld. Voor klanten, leveranciers én prospects.
Privacy beleid voor klanten en leveranciers van Jacomien Schrijft
Privacy beleid voor prospects van Jacomien Schrijft